Thuis accommodatie

Ut Sporthuus is sinds 2006 onze thuis hal waar al onze trainingen en wedstrijden gespeeld worden. Laten we hier zuinig op zijn en deze schoonhouden. Dus geen rommel in de kleedkamers, ook denken we aan onze sportschoenen die alleen in de zaal gedragen worden en niet buiten. Natuurlijk helpt elke team even mee met opruimen.

Voor de trainingen en competitie hebben we 3 velden tegelijk tot onze beschikking. Dit geeft genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen.

Sporthal Ut Sporthuus

Ut Sporthuus in Lunteren is een zeer complete en multifunctionele sporthal gerealiseerd door particulier initiatief vanuit de Lunterse dorpsgemeenschap. Volleybalvereniging DOS is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de sporthal. Sinds de opening in januari 2006 zijn de faciliteiten voor sport en cultuur in Lunteren aanzienlijk verbeterd. Wekelijks beoefenen ruim 1000 kinderen en 500 volwassenen hun favoriete sport maar ook andere hobby's komen aan bod in de meer dan honderd uren dat de zaal iedere week bezet is!

De beheerders in vaste dienst zorgen dat de diverse ruimtes in optimale conditie blijven en houden toezicht op veiligheid en hygiëne. Tevens kunnen ze eerste hulp bij ongelukken bieden en zijn een vraagbaak voor iedereen.

DOS heeft in ut Sporthuus de beschikking over 3 volleybalvelden en toebehoren.

enter image description here

Sporthal Ut Sporthuus
Wormshoefweg 6
6741 ZG Lunteren
0318 489340