Wedstrijdverslag DOS D2 - Aetos D4

09-12-2019 -

Zaterdagavond mochten wij op bezoek bij de koploper: Aetos D4. Helaas moesten wij onze midspeelsters Anne en Estelle missen en ook Liesbeth haakte op het laatste moment af met een blessure. Gelukkig waren Hester Mulder, Demi van de Beek en Esther van den Bosch-Van der Werf bereid om met ons mee te spelen.

In de eerste set kwamen wij geen enkel moment in ons spel. Onze passing lag heel matig waardoor we niet onder de druk van Aetos uitkwamen. Met duidelijk cijfers ging de set verloren: 25-8.

De eerste set was een harde les voor ons. Desondanks bleven wij vertrouwen houden en vol moed begonnen we aan set twee. We waren scherper, de passing lag veel beter en ook aanvallend konden wij onze kwaliteiten laten zien. Een ijzersterke set van onze kant waarin wij domineerden. Met 21-25 was de set voor ons.
Helaas konden wij niet het hoge niveau vast houden. We maakten te veel foutjes en Aetos profiteerde daar goed van. Met 25-16 was de set voor de koploper.

In set vier hetzelfde beeld als set drie. De ervaren dames van Aetos wisten de gaatjes bij ons goed te vinden. We geven alles om er een vijfde set uit te slepen, maar wederom stond er 25-16 op het scorebord.

Een knap punt op bezoek bij de koploper. En dat was zeker niet gelukt zonder Demi, Esther en Hester. Meiden, bedankt voor het meespelen; jullie zijn echte toppers! En Gea, bedankt voor het coachen.

Vrijdagavond mogen we weer in actie komen. Dan thuis tegen Scylla; zien we jullie dan?

321DOS #DOSD2 #eenpuntjemee #Lunteren #Letsgo #paarsevloer #focus #volleybalDoor: Chantal