Wedstrijdverslag DOS D1 - AETOS D6

16-12-2019 -

Wedstrijdverslag DOS Dames 1 vs AETOS Dames 6

Afgelopen zaterdag mochten we om 13:00 volleyballen tegen ATEOS dames 6. We wilden knallend het jaar uitgaan! We begonnen met veel zin aan de laatste wedstrijd van het jaar.

We begonnen sterk in de 1e set. We speelden ons eigen spelletje en hadden plezier in het spel en met elkaar. Iedereen zat goed in het spel en punt naar punt werd gemaakt. Hierdoor kwamen we al snel op een voorsprong. De dames uit Arnhem lieten zich echter niet kennen! Ze kwamen even terug maar uiteindelijk waren de dames uit Lunteren toch het sterkst. We wonnen de 1e set met 25-14.

De 2e set verliep iets moeilijker. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en punt om punt gingen we naar het einde van de set. AETOS liet zien dat ze ook zeker een balletje konden slaan en zo werd onze verdediging getest. Na een tijdje kregen we door hoe ze sloegen en zorgden we ervoor dat we steeds een stapje voor liepen. Het einde van de set werd heel spannend maar uiteindelijk ging de winst toch naar DOS met 28-26.

De 3e set, en nu vasthouden! Deze set was een replica van de 1e. De dames uit Lunteren kwamen al snel op een voorsprong die voor AETOS lastig was om in te halen. Toch kwamen ze op het eind nog dichtbij maar het was niet genoeg. De winst ging weer naar DOS met 25-18.

WINST! Maar de laatste punt moest ook mee naar Lunteren. De 4e set werd nog erg spannend. De dames uit Arnhem kwamen beter in hun spelletje waar DOS moeite mee kreeg. Op het einde ging het gelijk op maar door rust te bewaren in de passing en slimme balletjes te spelen ging ook de laatste set met 25-23 naar DOS.

Een mooie 4-0 winst aan het einde van 2019 brengt ons op de 3e plek in de competitie! We hebben allemaal superveel zin in de tweede helft van het seizoen en kunnen niet wachten op de kraker die ons te wachten staat. Vrijdag 10 januari spelen we namelijk om 21:30 thuis tegen Xanthos dames 1. Een hele belangrijke wedstrijd om ons plekje in de top 3 te behouden.

Iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. We zien jullie 10 januari weer!Door: Chantal