Laatste wedstrijd D2

14-04-2019 -

Vorige week hadden we het kampioenschap al binnen, maar er stond nog één wedstrijd op het programma. En we hadden nog een missie: het seizoen ongeslagen blijven. Dat moest dan gebeuren op bezoek bij nummer vier LIVO, zonder vaste krachten Thera Visser, Britt van Dijk en coach Bernhard Heij die even verderop nog volop moest strijden voor het kampioenschap met heren 1.

Het was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar we klaarden het klusje: 4-0. Uiteindelijk zijn we met een voorsprong van zestien punten kampioen geworden. Slechts zeven setjes hebben wij over het hele seizoen laten liggen. Dat zijn indrukwekkende cijfers waar we trots op mogen zijn.

Wij kijken terug op een fantatisch seizoen waar we als team met reuzesprongen vooruit zijn gegaan. Elke wedstrijd gingen we er vol voor en dit kampioenschap is een echte teamprestatie!! Gisteravond hebben we samen met heren 1 en alle andere seniorenteams het dubbele kampioenschap gevierd. Wat een geweldig feest om het seizoen mee af te sluiten! En we kunnen niet wachten om volgend seizoen in de tweede klasse te spelen. Wat hebben we daar zin in!

We willen nogmaals iedereen bedanken die ons dit seizoen heeft aangemoedigd. Of het nou uit of thuis was, we konden altijd op vele supporters rekenen. Jullie steun was onmisbaar in dit succes, met als ultieme hoogtepunt onze kampioenswedstrijd. Hopelijk kunnen we ook volgend seizoen weer op jullie rekenen!

En heren 1: Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!! Een schitterende prestatie na een ijzersterk seizoen!

wearethechampions #DOSD2 #321DOS #KAMPIOENEN #Lunteren #waarishetfeestjeDoor: Chantal