Wedstrijdverslag Dames 1-Pauwervoll D1

03-10-2019 -

Wedstrijdverslag bekerwedstrijd DOS Dames 1 - Pauwervoll Dames 1

Afgelopen dinsdag stond onze eerste wedstrijd op het programma. De bekerwedstrijd tegen Pauwervoll dames 1.
Na veel trainen begonnen we met goede moed en gezonde spanning aan de 1e set. We begonnen sterk! De pass en aanval gingen lekker waardoor de puntjes binnenvlogen. Door wat foutjes van de tegenstander en ons feestje in het veld was de set al snel bepaald met 25-18.

De eerste punt was binnen! Met veel plezier begonnen we aan de 2e set. De dames van Pauwervoll sloegen 3 keer zo hard terug. We waren de flow kwijt en kregen hem helaas niet meer te pakken. Knokkend voor elke bal om de winst te behalen gingen we naar het einde van de set. Het was helaas niet genoeg en verloren met 13-25.

De 3e set, het stond 1-1. Met opgeheven hoofd betraden we het veld, dit was de kant waar we toch maar even het 1e setje gepakt hadden. We begonnen beter dan de 2e set en de punten gingen gelijk op. Door gevarieerd te spelen kregen de dames van Pauwervoll geen hoogte van ons. Door de harde servicedruk verloren we uiteindelijk de set net met 19-25.

Na wat slimme aanwijzingen van de coach begonnen we aan de 4e set met de intentie om er een 5 setter van te maken! Pauwervoll dames 1 dacht daar in ieder geval anders over. Bal naar bal werd snoeihard aan de kant van DOS op de grond geslagen. Verdedigend had DOS geen schijn van kans en de aanval kwam niet. Maar de dames van DOS weten niet wat opgeven is! Er werd keihard gewerkt om de ballen van de grond te halen, en dat lukte! We behaalden wat punten maar het was niet genoeg. De laatste set hebben we moeten geven aan Pauwervoll met 13-25.

Al met al hebben we met zn allen genoten van deze wedstrijd en zijn we trots op die ene set die we te pakken wisten te krijgen. Wij willen Maartje bedanken voor het meespelen! Jouw aandeel is zeker belangrijk geweest tijdens deze wedstrijd!

Aanstaande vrijdag 4 oktober spelen we gezellig verder, maar dit keer is het onze 1e competitiewedstrijd tegen AETOS Dames 7. Uiteraard gaan we voor de winst!
Wie zien we vrijdag in de sporthal ?Door: Chantal