D1 wint van koploper!

20-10-2018 -

Afgelopen vrijdagavond heeft Dames 1 haar 2e wedstrijd gespeeld tegen koploper SSS Dames 4.

We hadden hoge verwachtingen van de dames uit Barneveld. We begonnen de wedstrijd daarom erg fel en liepen al snel uit. Tot grote verbazing stonden we ver voor en haalde na keihard knokken de set binnen met 25-21.

De 2e set begonnen we met dezelfde dames in het veld. Ook nu weer met volle kracht en concentratie. We zaten goed in het spel en wij bepaalde het tempo. We haalden de set binnen met 25-17.

De 3e set begonnen we met verse krachten in het veld. Ook nu speelden we goed en het tempo lag erg hoog. We moesten en zouden deze set winnen, en dat lukte ook. Maar het ging zeker niet vanzelf, we moesten alles geven. Uiteindelijk wonnen we de set met 27-25, de winst was dus verzekerd.

De 4e set waren we veel minder scherp, we maakten onnodige fouten. Door een harde opslag liep SSS veel punten uit. We kwamen nog terug, maar het was niet meer genoeg. We verloren de set met 23-25.

Na de wedstrijd was de vreugde groot, 3-1 gewonnen van de koploper. Trots, blij en uitgelaten hebben wij de overwinning gevierd.🍻Door: Chantal