D1 pakt de volle punten tegen AETOS D4!

12-01-2019 -

Een mooi begin van het seizoen voor ons. We winnen met 4-0 van AETOS DS4.
Waar de dames van AETOS in Arnhem net iets sterker waren en de wedstrijd wonnen met 3-2, hadden wij nu de touwtjes in handen.

Met een sterke opstelling begonnen we de eerste set goed. Chantal viel in als buitenaanvaller en dit deed ze uitstekend. Met de mooie set-ups van Gerrie hadden wij het spel in handen en liepen we ver uit. Door een lastige opslag van de dames uit Arnhem werd het toch weer spannend. We bleven rustig en konden uiteindelijk de set binnenhalen met 25-20.
De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling. Demi en Jantine op de mid, waar ze veel konden blokken. Annelie zoals gewoonlijk met een uitstekende aanval waar we veel punten mee pakten. Ook nu begonnen we goed maar kwam AETOS terug. Het kwam op het laatst aan maar we waren vastberaden, we zullen en gaan de set winnen. Dit lukte ook met 25-23.
In de derde set kwamen we wat langzaam op gang, maar we konden ons snel herpakken. Hester kwam in actie om weer nieuwe energie in het spel te brengen. Langzaam maar gefocust gingen we richting de 25 en konden de set beslissen met 25-18.
De winst was al binnen maar nu wilde we ook alle 5 punten in Lunteren houden. Liesbeth uit dames 2 kwam in de 4e set in actie met een uitstekende invalbeurt. Ingrid zat overal lekker bij zoals ze dat de hele wedstrijd al was. Ook deze set bleven we goed in ons spel. Met 25-17 wonnen we ook de laatste set! Met 5 punten erbij hebben we de 3e plaats veroverd.

Maandag spelen we de inhaalwedstrijd tegen Invicta, ook dit zal een spannende wedstrijd worden. Ook hebben wij weer een nieuw sponsorcontact met E*Dsign, bedankt Ester!

Nieuw Sponsorcontract E*DsignDoor: Gerrie & Chantal